vineri, 2 mai 2014

Etapa Regională a concursului GEOMONDIS 2014



Așadar primăvara continuă cu o activitate de tradiție pentru asociația EGEA Cluj-Napoca, aici ne referim la concursului GEOMONDIS, ediția a IV-a ce se va desfășura în Facultatea de Geografie a Universității Babeș-Bolyai.

Ce este GEOMONDIS? GEOMONDIS este un concurs cu temă geografică, organizat de către Asociația EGEA Cluj-Napoca din Cluj-Napoca, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj şi Facultatea de Geografie, fiind adresat tuturor elevilor de liceu. 

Cum se va desfășura? Sistemul de desfăşurare presupune formarea unor echipe de către fiecare liceu, în parte compuse din 4 elevi din clasele IX-XII, care se vor întrece în mai multe probe atât scrise şi orale, cât şi teoretice și practice, dovedindu-şi capacităţile şi cunoştinţele geografice acumulate, dar şi spiritul de competiţie şi inventivitate.


Afișul concursului

GEOMONDIS este mai mult decât un concurs de geografie, reprezintă un proiect ce reunește eforturile asociațiilor de studenți din cadrul celor mai importante centre universitare din țară: București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Reprezintă un efort colectiv deoarece fiecare asociație are responsabilitatea de a organiza etapa regională a concursului, urmând ca națională să fie susținută tot de către una dintre acestea, iar anul acesta avem bucuria de a organiza Etapa Națională!

Dacă dorești să rămâi la curent cu tot ce se întâmplă la concurs vă invităm să dați un like paginii noastre GEOMONDIS. Cu acestea fiind spuse închei articolul, ne vedem mâine de la 10:00!!!  


Toate cele bune,
Florin-Daniel Cioloboc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu