luni, 10 martie 2014

EGEA Cluj-Napoca la Adunarea Generală USR 2014, Timișoara

Primăvara continuă cu o nouă Adunare Generală a USR-ului (Uniunea Studenților din România), ce a avut loc la Timișoara, în 6 - 9 Martie. Și de această dată EGEA Cluj-Napoca a fost prezentă, prin intermediul a trei delegați: Florin-Daniel Cioloboc, Mircea Ienciu, Andreia Dănilă.


Pentru EGEA Cluj-Napoca, participarea în cadrul Adunărilor Generale a USR face parte din colaborarea cu această federație, astfel că prezența membrilor la evenimentele realizate în cadrului USR-ului sunt foarte importante și asta pentru că sprijină buna colaborare și implicare între asociațiile studențești și ajută la dezvoltarea lor prin intermediul proiectelor, evenimentelor organizate, cât și prin diversele training-uri susținute. Așadar putem include în acest caz: UNIFEST, Academia de Training, Winter Camp, Summer Camp etc.

Într-adevăr a fost o ediție specială putem spune, deoarece USR a atins numărul de 100 de asociații membre, ceea ce confirmă încă o dată statutul de cea mai mare federație studențească din România. Printre asociațiile care au aderat la marea familie, se numără și EGEA Sighetul Marmației.






Mai multe detalii pe: 
http://uniunea.ro/2013/a-xxxiii-a-adunare-generala-a-uniunii-studentilor-din-romania/


Florin-Daniel Cioloboc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu