marți, 13 noiembrie 2012

Activitati geografice la UNIFEST 2012

EGEA Cluj-Napoca participa si in acest an la cel mai mare festival studentesc din Romania, Unifest, cu activitati specific geografice. Turul ghidat al Clujului si concursul de Treasure Hunt sau vanatoarea de comori ne vor readuce din nou in atentie autenticitatea orasului unde noi ne petrecem studentia si vor pozitiona intr-o sfera favorabila edificii, cladiri si colturi ale Clujului necunoscute prin istoria bogata marii mase a locuitorilor.
Va invitam astfel sa luati parte la activitatile organizate in cadrul celui mai mare festival studentesc din Romania, Unifest, desfasurat in acest an pe perioada 12-22 noiembrie.



Cel mai mare festival studențesc din țara, UNIFEST, organizat de Uniunea Studenților din România, se desfășoară concomitent în 17 centre universitere, Clujul aflându-se în fruntea acestei liste. Festivalul reunește o serie de evenimente culturale, academice, sociale și sportive, de care beneficiază GRATUIT studenții din toată țara.

De aceea, Uniunea Studenților din România și Egea Cluj-Napoca vă invită la.. TREASURE - HUNT !

Cât timp îți cauți ochelarii până îți dai seam că erau pe nas? Sau cheile, până realizezi că erau în buzunar? Nu cred că poți să ne contrazici: trebuie să-ți îmbunătățești abilitățile de căutător !

Alcătuiește-ți un echipaj format din 3-5 persoane, echipaj ce trebuie să includă cel puțin o față, găsește un nume cât mai reprezentativ echipei tale și vino joi, 15 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților să pornim în redescoperirea Clujului !

Înscrierea se poate face pe eveniment până joi, 15 noiembrie la ora 11:00. 


Regulament: 
Nu se vor folosi mijloace de transport în comun sau mijloace private.

Nu se va folosi (pentru orientare) nimic altceva decât harta pe care fiecare echipă o va primi.

Se pot cere informații de la trecători.

Se va parcurge fiecare punct al traseului. Fiecare punct de control este obligatoriu.

La punctul de control echipa trebuie să fie completă ca numar de membri pentru a fi punctată. Organizatorii nu se vor implica în sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească fiecare echipă.

Echipele nu trebuie să-și împărtășească imformatii.

Pagina de Facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/events/546456578704032/

Mult succes !!! 



Fiindca ne mandrim cu absolventii si studentii specializarii Turism ce intr-adevar vad in ghidaj( de orice fel) o adevarata pasiune si placere, consideram oportuna ocazia de a pasi alaturi de studentii Facultatii de Geografie intr-un tur al orasului. 

Vor fi legende, povesti ale peretilor unei cladiri ce la prima vedere par a tacea, insa au gravata istoria unei urbii, vor fi informatii despre cele mai cunoscute obiective turistice ale orasului, dar si puncte ce vor reprezenta o noutate chiar si pentru riveranii acestui oras. Ghidajul va fi realizat de studenti si absolventi ai specializarii Turism. 

Turul va incepe la ora 12:00 din fata BCU - Biblioteca Centrala Universitara "Luncia Blagan" si se va desfasura pe durata catorva ore, in functie de numarul participantilor. 

Va asteptam sa descoperiti sau sa redescoperiti alaturi de noi autenticitatea orasului de pe Somes!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu