miercuri, 21 noiembrie 2012

Evolutie la Balul Bobocilor 2012

La cererea, insistentele si rugamintea mai multor studenti ai facultatii noastre am dat curs ideii de a organiza din nou Balul Bobocilor pentru Facultatea de Geografie. Intamplarea de la balul de acum doi ani cand evenimentul s-a intins pe durata a trei zile, respectiv prezenta intr-un numar foarte mic al studentilor geografi ne-a facut sa stam un an pe tusa... adica n-am facut bal anul trecut si nici nu a fost cine sa-l faca. Asa ca, anul acesta, ne-am strans o mana de membri ai EGEA Cluj-Napoca, am facut un parteneriat cu ai nostri colegi de peste drum, de la OSpN, si-am inceput astfel de cateva luni pregatirile pentru Balul Bobocilor de la Facultatile de Biologie-Geologie si Geografie.

Evenimentul studentesc va avea loc in Club Midi in 28 noiembrie. De la 21:30 dam startul concursului de Miss si Mister, urmand ca dupa terminarea acestuia sa petrecem pe muzica celor de la ROA, invitatii speciali ai serii.

Si pentru ca suntem studenti si nu ne scot inca banii afara din casa, am primit si oferte pentru studenti la bar. Detalii aici: Pagina de Facebook a Balului Bobocilor de la Facultatile de Biologie-Geologie si Geografie.

Despre bilete va spunem ca le puteti achizitiona direct de la organizatori sau de la sefii de an care va vor redirectiona spre noi. Inaintea evenimentului pretul unui bilet este de 15 Lei, iar la intrare va fi 20 Lei.

Pana in momentul actual, partenerii si sponsorii nostri sunt:
Club Moving
UniPub
Spatiu Caffe
Act Caffe
Deville Pizza
Thevents
Mido Print
Holidaymall
Catwalk
Club Kangoo Jumps Cluj-Napoca
Restaurant Shanghai
Q Cafe
Beci 36
Cafe Noar
NTC Nasticom Distribution
Subway
The Londoner
L'atelier Cafe
Cabinet stomatologic Universitas
Diadema
Benvenuti
Roma
Outwear
Avon
Smile Box
Shape-Up Gym
B.N.P. Ghile Gavrila
Power Point Gym

Le multumim pentru premiile sau ofertele acordate!


Daca inca nu v-am convins ca va fi o petrecere pe cinste prin care vom sarbatori noii veniti in facultate, bobocii de la Biologie-Geologie si Geografie, va spunem ca DJ-ul si baietii de la ROA ne pregatesc o seara de zile mari. Asa ca, ia-ti colegii, prietenii, cunoscutii din camin si vino sa te distrezi la balul biologilor, geologilor si geografilor.

Ne vedem in 28 noiembrie sa petrecem in Midi la Balul Bobocilor 2012!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu