vineri, 2 noiembrie 2012

Preselectie Balul Bobocilor 2012

Preselectiile pentru concursul de Miss si Mister din cadrul Balului Bobocilor al Facultatilor de Biologie-Geologie si Geografie vor avea loc JOI, 8 noiembrie de la ora 20.


Ne vom intalni cu studentii Facultatii de Geografie in fata, la intrarea in facultate, pentru a-i conduce apoi in Amfiteatrul de Zoologie("AZ-ul") din cladirea Facultatii de Biologie-Geologie, unde va avea loc preselectia bobocilor.



Va incurajam cu drag sa participati la preselectii si sa aveti incredere in calitatile voastre. Si noi am fost boboci( unii chiar de mai multe ori!!!) si, la randul nostru, am participat la concursuri de Miss si Mister. Nu am avut decat de castigat din experienta de a ne face remarcati colegilor mai mari din facultate si nu numai. 

Vor fi interviuri scurte, in urma carora vom alege candidatii pentru Miss si Mister. Aveti nevoie doar de zambetul pe buze si chiar gasca de prieteni care sa va sustina inca de la preselectii in drumul vostru spre Miss/Mister Geografie 2012.

Balul Bobocilor de la Facultatile de Biologie-Geologie si Geografie va avea loc in data de 28 noiembrie 2012. Toate detaliile referitoare la evenimentul dedicat bobocilor vor fi anuntate in urma preselectiilor pe site-urile organizatorilor si pe grupurile de socializare aferente facultatilor.


Organizatori:
EGEA Cluj-Napoca - European GEography Association for students and young geographers
OSpN - Organizatia studentilor pentru natura


Cu ganduri de distractie,
Echipa de organizare a EGEA Cluj-Napoca 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu