luni, 26 martie 2012

Balul Bobocilor Geografi 2008-2009

Balul Bobocilor Geografi

        Balul Bobocilor Geografi pentru anul universitar 2008-2009, s-a vrut a fi  un eveniment care sa ofere atat studentilor din anul I, cat si celor din anii mai mari, ocazia de a se cunoaste mai bine si de a se distra intr-un cadru organizat.
      Intr-o seara,in localul care ne-a gazduit  multe din intrunirile noastre, Paco,
s-a nascut dorinta de a fi organizatorii acestui eveniment si astfel s-a pus la cale o prima intalnire pentru a povesti detaliat despre ce avea sa urmeze.
   Nu era vorba de un mic Party Egea ci de un eveniment de mare amploare organizat de EGEA Cluj-Napoca care trebuia planificat cu atentie la fiecare detaliu.La intalnire au participat in jur de 15 membrii doritori sa puna la cale cel mai tare Bal al Bobocilor.Dupa un brainstorming comun s-au asezat pe hartie  idei legate de locatie,modalitati de promovare ale balului,concurs etc.
    De-a lungul a doua saptamani aceste idei si altele care au aparut pe parcurs au fost exploatate si rezultatul s-a vazut in data de 3 Decembrie in Club Midi.
  Totul a inceput dupa ora 20 cand EGEA Cluj-Napoca a dat drumul la distractie.

bal1
Clubul devenise neincapator,numarul de 800 de persoane estimat de noi se depasise demult.S-a vazut reusita unei bune mediatizari a evenimentului.
   Intai s-a desfasurat concursul de Miss si Mister care a inclus 5 probe dintre care una surpriza.Perechile, in numar de 5 au incercat sa impresioneze juriul constituit din profesori,studenti si reprezentanti ai sponsorilor, cum au stiut mai bine.Desi concurentii primeau note pentru prestatia individuala a castigat o pereche, fata si baiatul dovedindu-se a fi cei mai frumosi, cei mai haiosi in ochii juriului, cei mai potriviti sa li se acorde titlul de Miss respectiv Mister.Ei au fost trimisi de catre Agentia Turism Verde intr-o excursie de 10 zile in Turcia.
Cei care au castigat premiul de popularitate au avut sansa de a-si petrece un week-end la Albac la Perla Ariesului.
   Nu doar participantii la concurs au avut parte de premii deoarece pe parcursul intregii serii au avut loc tombole cu premii pentru public;premii SunKiss, premii Avon,si cele mai importante, 2 vouchere pentru un week-end la Praga.
  Trupa care a incantat publicul dupa concurs a fost The Juniors,venita special de la Tg.Mures pentru bal.Petrecerea a continuat pe ritmul house al Dj-ului The Prophet de la Iasi iar apoi pe ritmurile Dj-ului din club.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gyOxOPiKbGI]

   Totul s-a terminat spre dimineata cand in club am ramas noi,organizatorii, fericiti ca totul a iesit bine.Bineinteles ca au fost mici nereguli carora am reusit sa le gasim o rezolvare,bineinteles ca am avut foarte mari emotii dar acestea s-au dovedit a fi constructive si bineinteles ca am avut foarte mult de invatat si daca va fi sa organizam balul si pentru bobocii de anul viitor o sa o facem la standardele asteptate.

 Partenerul media ”Cluj Expres” a mediatizat evenimentul pe siteul personal. Fotografiile poti fi vazute accesand pagina printr-un click aici
  
 Utzu, Dana, Mihai,Diana, Radu, Cristina, Andrei, Amalia, Sima, Ioana, Ionut, Kinga, Iulian, Narcis, Cosmin... Multumesc.
Articol realizat de:
Raluca Rob

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu