luni, 26 martie 2012

Revelion egea 2008-2009

Primul revelion egea Cluj


Inceput de an universiar 2008/2009… cu totii ne-am intors din vacanta cu forte proaspete, plini de energie si dornici de a face cat mai multe lucruri impreuna, de a avea cat mai multe proiecte si de a lasa ceva in urma noastra. Timpul trecea si noi petreceam tot mai mult timp impreuna, aproape la fiecare sfarsit de saptamana cate o iesire, proiecte care ne aduceau impreuna cateva ore pe zi, devenind astfel o mica familie! Din toate aceste motive si avand convingerea ca in acest mod vom avea un an 2009 plin de succese si realizari, ne-am hotarat sa organizam primul revelion EGEA Cluj-Napoca!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zAbsKbUmoBU]

Locatia aleasa a fost una mirifica ce a reusit sa ne incante privirile cu cateva saptamani inainte si sa ne incinga spiritele in urma unui traseu pana la Pietrosul Rodnei (2303): Moisei. Timpul trecea si incepusem pregaitirile. Fiecare isi verifica depozitul de acasa pentru a vedea ce poate aduce  pentru a imparti cu colegii! 29 decembrie... unii dintre noi deja se indreptau spre Moisei pentru pregitirile finale! Masa imbelsugata, muzica buna si suntem gata de chef!! Sa rasune Moiseiul pentru ca oameni din toate colturile tarii s-au adunat aici pentru a petrece clipe de neuitat!
N-a mai contat ca am stat 12 persoane intr-o camera, ca aveam focuri de facut, ca aveam zapada in papuci, ca lucrasem cateva zile inainte la pregatire sau ca bausem cateva pahare de vin inainte, important era ca ca am fost impreuna! Cumpana dintre ani ne-a prins in jurul unui foc de tabara in care se reflectau realizarile anului trecut si dorintele pentru anul 2009! LA MULTI ANI 2009, LA MULTI ANI EGEA!!! Intampinasem cu bine noul an si acum ne pregateam de chef! Sa curga vinul si muzica.
In urmatoarea zi am profitat fiecare cum a stiut mai bine de timpul frumos de afara, de zapada, in incercarea de a ne recapata puterile, iar seara, conform traditiei, am umblat prin sat pentru a-i sarbatori pe cei cu numele de Vasile! Am colindat ulitele unei comune cu spiritul sarbatorilor in sange! Inca o iesire EGEA se apropia de sfarsit, din pacte, dar va ramane cu siguranta in mintea fiecaruie dintre cei care au avut parte de ea, drept una dintre cele mai frumoase!
Articol realizat de:
Cristina Onet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu